ΓΥΨΙΝΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΕΙΣ

home_hifi_footer_sep

Εγγυημένα υλικά, Καλαίσθητο αποτέλεσμα!


  • Διακοσμήσεις, εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, από γύψο και γυψοσανίδες.
    Γύψινες διακοσμητικές συνθέσεις, που προσδίδουν σε κάθε χώρο ξεχωριστό στυλ!
  • Από την αρχή της λειτουργίας μας έως και σήμερα, είμαστε απόλυτα ειλικρινείς με τους πελάτες-συνεργάτες μας, δραστηριοποιούμενοι στη Θεσσαλονίκη, αλλά και όλη την Ελλάδα.
  • Αναλαμβάνουμε να δημιουργήσουμε γύψινες διακοσμήσεις κάθε τύπου, ψευδοροφές και διαχωριστικά, με καινοτόμες ιδέες και λύσεις που ταιριάζουν σε όλες τις περιπτώσεις.

Γύψινες διακοσμήσεις

Γύψινες διακοσμήσεις κατασκευασμένες με ιδιαίτερη επιδεξιότητα και μεράκι, προσαρμοσμένες στις ιδιαίτερες απαιτήσεις του χώρου σας. Η δική μας πολύχρονη εμπειρία, η άρτια τεχνογνωσία και οι καινοτόμες προτάσεις μας συνδυάζονται με τις δικές σας επιθυμίες και σκέψεις. Έτσι, δημιουργούμε ένα μοναδικό διάκοσμο για το χώρο σας, σε κλασική ή μοντέρνα γραμμή, ανάλογα με το προσωπικό σας στυλ και ύφος!

Σχέδια μοναδικής αισθητικής

Περίτεχνες γύψινες κατασκευές με κρυφό φωτισμό, ράφια από γυψοσανίδα, ειδικές κατασκευές διακόσμησης… για σας που θέλετε να ξεχωρίζετε! Καλλιτεχνικές γύψινες διακοσμήσεις που προσδίδουν στο χώρο σας το καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα. Με εξαιρετική δημιουργικότητα, αλλά και αποφασιστικότητα να δημιουργήσουμε ό,τι ακριβώς ονειρεύεστε, σας παρέχουμε ευφάνταστα αποτελέσματα, που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας!