ΨΕΥΔΟΡΟΦΕΣ

home_hifi_footer_sep

Συστήματα κάλυψης οροφών εσωτερικά

 

Εμπειρία και τεχνογνωσία


home_hifi_footer_sep
Με σύμμαχο την εμπειρία και την τεχνογνωσία μας, στην εταιρεία ΚΑΠΤΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ δραστηριοποιούμαστε και στην κατασκευή / τοποθέτηση ψευδοροφών, με αποτελέσματα που ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς πελάτες μας.

Οι ψευδοροφές -τα συστήματα δηλαδή κάλυψης οροφών από την εσωτερική πλευρά- καλύπτουν αισθητικές, αλλά και λειτουργικές ανάγκες ενός κτιρίου/χώρου. Με περίτεχνες κατασκευές και ποικιλία ψευδοροφών, αλλάζουμε παντελώς την οπτική του χώρου σας, ιδιωτικού και επαγγελματικού. Είναι ιδανικές για τις ανάγκες σύγχρονων, νεόδμητων κατασκευών, αλλά και όταν θέλετε να ανακαινίσετε το χώρο σας. Με συνέπεια και μεράκι, μπορούμε να σας παράσχουμε ολοκληρωμένες λύσεις ψευδοροφών, δίνοντας τη δέουσα προσοχή και στην παραμικρή λεπτομέρεια!

 

Οι ψευδοροφές


home_hifi_footer_sep
Με τις ψευδοροφές, δίνουμε ωραία σχήματα στο ταβάνι σας, συμβάλλοντας στην αισθητική αναβάθμιση του προσωπικού σας χώρου.

Παράλληλα, μπορεί να τοποθετηθούν μέσα τους μονάδες εξαερισμού και καλώδια, εξυπηρετώντας έτσι λειτουργικές ανάγκες του χώρου σας, με εξαιρετικά πρακτικό και έξυπνο τρόπο. Αναλαμβάνουμε την υλοποίηση ψευδοροφών παντός τύπου -απλές, μοντέρνες, πιο σύνθετες-, όσο απαιτητικές κι αν είναι! Προτιμήστε τη λύση της ψευδοροφής για πρακτικούς λόγους και ξεγνοιάστε με το θέμα της κάλυψης των ηλεκτρολογικών και μηχανολογιών εφαρμογών του κτιρίου σας. Εναλλακτικά ή και παράλληλα, επιλέξτε μια περίτεχνη ψευδοροφή, για να βελτιώσετε το αισθητικό αποτέλεσμα του χώρου σας. Σε κάθε περίπτωση συστήματος ψευδοροφών, αντιμετωπίζουμε τον εκάστοτε πελάτη μας ως μοναδικό και υποσχόμαστε για την επίτευξη της πλέον ιδανικής και ποιοτικής ψευδοροφής!