ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΕΣ


Εφαρμογές εσωτερικής δόμησης

Λειτουργικότητα & Αισθητική!

 

H εταιρεία μαςΣ την εταιρεία ΚΑΠΤΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, στη Θεσσαλονίκη, αναλαμβάνουμε να κατασκευάσουμε εσωτερικούς, αλλά και εξωτερικούς τοίχους με τη χρήση γυψοσανίδας, τη χρήση Ξηράς Δόμησης, όπως ονομάζεται.

Διαθέτοντας την απαιτούμενη τεχνογνωσία και εμπειρία, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις, με μια μεγάλη επιλογή γυψοσανίδων. Μπορούμε να αντεπεξέλθουμε σε οποιοδήποτε έργο μάς αναθέσετε, ανεξαρτήτως μεγέθους και δυσκολίας. Τα ποιοτικά υλικά και οι σύγχρονες τεχνικές μας συντελούν στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, με βάση πάντα τις ανάγκες του χώρου σας. Με τη χρήση και εφαρμογή γυψοσανίδων, μπορείτε να αποκτήσετε λειτουργικούς και αισθητικά αναβαθμισμένους χώρους, διαμορφωμένους έτσι, ώστε να καλύπτουν τις καθημερινές σας ανάγκες. Εκτός από την κάλυψη αναγκών διαρρύθμισης, οι γυψοσανίδες προσθέτουν και ένα ιδιαίτερο διακοσμητικό ύφος στον προσωπικό ή και επαγγελματικό σας χώρο.

 

Οι γυψοσανίδεςΟι γυψοσανίδες προσφέρουν, επίσης, την ιδανική λύση για κατασκευές εσωτερικής δόμησης που στοχεύουν στη θερμομόνωση και ηχομόνωση του χώρου, αλλά και στην πυροπροστασία του (ανθυγρές και πυράντοχες γυψοσανίδες).

Ειδικά στις ανακαινίσεις κατοικιών παλαιάς κατασκευής, που σχεδόν πάντα εμφανίζουν προβλήματα, όπως υψηλή ενεργειακή κατανάλωση - έλλειψη ηχομόνωσης & θερμομόνωσης, οι γυψοσανίδες δίνουν αποτελεσματικές λύσεις (θερμομόνωση εσωτερικά του κτιριακού κελύφους). Παράλληλα, δημιουργούν άνετους και όμορφους χώρους! Γνωρίζουμε καλά πως η γυψοσανίδα αποτελεί ένα κατασκευαστικό υλικό με απεριόριστες δυνατότητες για τη διαμόρφωση και διαρρύθμιση ενός χώρου.